Hopp til hovedinnhold

5 grunner til at du oppdatere PC-en din

Bilde av hender som holder en penn og et tastatur

Mange mennesker opplever at oppdateringer på datamaskinen kan være frustrerende i arbeidshverdagen. Disse oppdateringene kommer alltid på de mest ubeleilige tidspunktene, og man er redd for at de tar lang tid. Det er forståelig, men det er allikevel viktig å takke JA. Her kommer noen av grunnene til hvorfor.

Her kommer 5 grunner:

1: Sikkerhet

Hackere jobber konstant med å finne nye metoder for å infiltrere PC-ene våre. Selv om det er vanskelig å fastslå hvor mye av dette som skyldes utdatert programvare, er det kjent at mange hackere utnytter sikkerhetshull i PC-er og installerer skadelig programvare. Deretter krever de løsepenger for å fjerne det.

Til vår fordel jobbes det like intensivt med å bekjempe disse angrepene. Oppdateringer inneholder ofte tiltak som forbedrer sikkerheten. Dette alene bør være et godt argument for å oppdatere jevnlig.

2: Ytelse

Oppdateringer inkluderer ofte forbedringer av maskinens ytelse, for eksempel oppdaterte drivere eller oppgraderinger som gjør at programmene kjører raskere.

3: Funksjonalitet

Det er alltid spennende når oppdateringene bringer med seg nye funksjoner. Enten det er nye emoji-uttrykk, snarveier eller større funksjoner som gjør livet enklere. Ofte kommer det også forbedringer av eksisterende funksjoner. Det ville være dumt å gå glipp av dette.

4: Feilretting

Vi er alle mennesker, inkludert geniene som utvikler oppdateringene til PC-en og applikasjonene dine. Feil kan faktisk skje. Heldigvis oppdager disse talentene feil og bugs, og feilrapporter ganske raskt og retter dem i neste oppdatering.

5: Kompatibilitet

Oppdateringer spiller også en viktig rolle når det gjelder å sikre kompatibilitet mellom datamaskinen din og nyere programvare og enheter.

Selv om det er sant at oppdateringer tar litt tid å installere, er fordelene ved å oppdatere såpass betydelige at du bør unne deg den tiden det tar. I tillegg krever enkelte bedrifter at deres ansatte holder seg oppdatert med den nyeste programvareversjonen, nettopp av hensyn til sikkerheten.

Publisert:

Vi hjelper gjerne til med å finne den beste løsningen for din bedrift

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!