Hopp til hovedinnhold

Tjenester, produkter og kompetanse

Hardware

Vi leverer hardware fra kjente leverandører, og bistår med anbefalinger av produkter. For å effektivisere bestillingsprosessen setter vi gjerne opp standardpakker for din virksomhet.

Hvorfor skal du handle hos oss?

Kjente merkevarer

Vi selger både PC og Mac, og velger kun anerkjente leverandører. Du får også skjermer, tastatur, printer eller nytt møteromsutstyr av oss. I tillegg har vi god kompetanse på IT-infrastruktur, og kan hjelpe deg med både servere, lagring og nettverk.

Som en tjeneste

De fleste av våre kunder bestiller utstyr som en tjeneste. Det betyr at du får en fleksibel modell, og betaler en fast sum per måned for ditt utstyr. Dette er også en mer bærekraftig og ressursbesparende innkjøpsmodell, og vi sørger for at enheten blir sikkert slettet ved endt periode.

Du kan såklart velge å kjøpe ditt utstyr tradisjonelt med faktura per e-post eller EHF om du vil det.

Rådgivning

Innkjøp av utstyr trenger ikke være komplisert. Vi har et eget team som rådgir deg med valg av utstyr. Vi forenkler bestillingsprosessen ved å lage standardisere pakker, som vi oppdaterer for deg. Utstyret blir satt opp etter din dokumenterte standard og sikkerhetsnivå.

Kompetanse & support

Vi bruker det samme utstyret som vi selger som betyr at vi har god kjennskap til produktene og vet at de er av god kvalitet. Om det allikevel skulle skje noe tilbyr drift og support av dette, slik at du kan føle deg trygg på at du og dine kollegaer får den hjelpen dere trenger. Våre leverandører tilbyr også ofte på stedet garantier, som gjør at du kan få hjelp der du måtte befinne deg.

Send inn en forespørsel

Her kan du sende din forespørsel på en tjeneste eller et produkt.

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon eller trekke ditt samtykke. Les mer i vår personvernerklæring.

Spørsmål og svar om hardware

Spørsmål og svar om hardware

Har du spørsmål om våre tjenester eller produkter?